Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Tetap Tenang - Klenik Genk, Tonton Video Klipnya

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Tetap Tenang yang dinyanyikan oleh Klenik Genk:

YouTube/KLENIK GENK OFFICIAL
Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Tetap Tenang - Klenik Genk. 

TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Tetap Tenang yang dinyanyikan oleh Klenik Genk:

[Intro] 
F G Em F
Dm C G

C   G             Am      G
Sepiro   kuatmu nglarani aku  
        F            G          C
Seprono seprene ati iki tak kuatke  
C     G            Am             G
Sengsoro   susah seneng wis tak cobo
     F          G            C
Nyatane kowe raiso njogo tresno  

Dm                   Am
 Kowe sing tak tresnani  
A#                   F
 Kowe sing tak percoyo  
Dm              Am
 Tego dolanan roso  
      A#
Tanpo mikir larane
        C
Piye atiku   [ho'a ho'e  ]

[Chorus]

F C Dm
Snadyan aku wes kelaran Am A# F G C Kan ku buktikan aku akan tetap tenang F C Dm Kowe iso ngrusak atiku Am A# F Nanging ojo uripku mergo aku lilo G C Dm Em F C G Kowe karo kae [Int.] Am Em F G C G Am G Sepurane cukup semene wae F G C G Kabeh lorone bakal tak pupus dewe C G Am G Sak tekane kowe rasah ngarepke tresno F Em Dm Sing ra bakal sing ra bakal iso G C Tak tompo Dm Am Kowe sing tak tresnani A# F Kowe sing tak percoyo Dm Am Tego dolanan roso A# Tanpo mikir larane C Piye atiku [ho'a ho'e ] [Chorus]
F C Dm
Snadyan aku wes kelaran Am A# F G C Kan ku buktikan aku akan tetap tenang F C Dm Kowe iso ngrusak atiku Am A# F Nanging ojo uripku mergo aku lilo G C Kowe karo F C Dm Snadyan aku wes kelaran Am A# F G C Kan ku buktikan aku akan tetap tenang F C Dm Kowe iso ngrusak atiku Am A# F Nanging ojo uripku mergo aku lilo G C Dm A# Kowe karo kae Dm A# C F Karo kae karo kae

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Kesandung Masa Lalu - NDX AKA: Opo Ora Eling, Mbiyen Koe Karo Aku

Baca juga: Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Cinta yang Lain - Band Ungu feat Chrisye

 

Halaman
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved