Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Mlaku Dewe - Klenik Genk

Berikut iniTribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mlaku Dewe yang dinyanyikan oleh Klenik Genk:

YouTube/KLENIK GENK OFFICIAL
Kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mlaku Dewe yang dinyanyikan oleh Klenik Genk. 

TRIBUNWOW.COM - Berikut iniTribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mlaku Dewe yang dinyanyikan oleh Klenik Genk:

Intro : C



F Em
Ono cerito sing dadi perkoro..
Dm C
Ono roso sing raiso nerimo..
F Em Am
Masalah sepele sing raiso dirampungke
Dm Em
Arep tak pendem dewe
F G
Senajan kempreng atine..

F Em Am
Pengenku ke..temu..
Dm G C
Pengen ngomong alesanku..
F Em Am
Nanging wes dadi egomu..
Dm Em
Sing ratau nggugu
F G
Karo omonganku..

Reff :
F Em Am
Mla..ku dewe yo.. wani
Dm G C
Nglakoni urip sing ora gampang iki..
F Em Am
Sena..jan ora biso lali
Dm Em
Yowes bakal tak tompo
F G (F)
Yen akhire.. sepi..

Musik : F..Em..Dm..C..
F..Em Am Dm G C..

F Em
Iseh koyo ngene sing tak rasake..
Dm C
Roso seneng lagi iso tak bayangke..
F Em Am
Kowe biasane slalu ono dinggo aku
Dm Em F G
Saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

F Em Am
Pengenku ke..temu..
Dm G C
Pengen ngomong alesanku..
F Em Am
Nanging wes dadi egomu..
Dm Em F G
Sing ratau gugu karo omonganku..

Reff :

F Em Am
Mla..ku dewe yo.. wani
Dm G C
Nglakoni urip sing ora gampang iki..
F Em Am
Sena..jan ora biso lali
Dm Em
Yowes bakal tak tompo
F G
Yen akhire..

F Em Am
Mla..ku dewe yo.. wani
Dm G C
Nglakoni urip sing ora gampang iki..
F Em Am
Sena..jan ora biso lali
Dm Em
Yowes bakal tak tompo
F G F
Yen akhire.. sepi..
Em Dm
Sepi.. sepi..
F Fm C7
Yen akhire.. sepi..

Baca juga: Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Cinta Seperti Aku - Aurel Hermansyah, Lagi Trending di YouTube

Baca juga: Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Seperti Kisah - Rizky Febian: Tak Tahu Bagaimana Aku Tanpa Dirimu

Baca juga: Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Sempat Memiliki - Yovie & Nuno, Mengapa Kita Bertemu

Halaman
Ikuti kami di
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
Editor: Atri Wahyu Mukti
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved