Breaking News:

Lirik lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Dada Sayang - Safira Inema, Sing Ati-ati Nggon Bebrayan

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Dada Sayang' - Safira Inema:

Youtube/Langit Biru Record
Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Dada Sayang' - Safira Inema. 
TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Dada Sayang' - Safira Inema: 

Intro :
Am Dm F E Am E Am Dm F E Am E Am Am Rasane koyo ngene.. G C Yen lagi nandang kahanan F G Tak kuat-kuatne ati G C Nadyan loro tenan Dm Sing dikarepne.. G C Selawase sesandingan Dm G Am E Nyatane kabeh mung dadi kenangan.. Am Am Yen pancen mung semene.. G C Tresnomu kanggo awakku F G Yo wis kudu tak lilakne G C Nadyan perih atiku Dm Ninggalke aku.. G C Kowe malah ro wong liyo Dm Em Am E Aku sadar wis ra ono artine.. Reff :
Am
Yo wis dada sayang Dm Dewe wis ra dadi siji G Sing ati-ati nggon bebrayan C Em Tak dongakne tresno nyawiji.. Am Yo wis dada sayang Dm Lilo ora tak gondeli G Amergo wis kudu sadar C Dudu sopo-sopo aku iki.. Dm Yen wonten kurang.. C Ngapunten kulo.. G Cukup ngerti wae Em Am Setyomu mung semono.. Musik : Am Dm G C F Am F E Am E Am Yen pancen mung semene G C Tresnomu kanggo awakku F G Yo wis kudu tak lilakne G C Nadyan perih atiku Dm Ninggalke aku.. G C Kowe malah ro wong liyo Dm Em Am E Aku sadar wis ra ono artine.. Reff :
Am
Yo wis dada sayang Dm Dewe wis ra dadi siji G Sing ati-ati nggon bebrayan C Em Tak dongakne tresno nyawiji.. Am Yo wis dada sayang Dm Lilo ora tak gondeli G Amergo wis kudu sadar C Dudu sopo-sopo aku iki.. Dm Yen wonten kurang.. C Ngapunten kulo.. G Cukup ngerti wae Em Am Setyomu mung semono.. Am Yo wis dada sayang Dm Dewe wis ra dadi siji G Sing ati-ati nggon bebrayan C Em Tak dongakne tresno nyawiji.. Am Yo wis dada sayang Dm Lilo ora tak gondeli G Amergo wis kudu sadar C Dudu sopo-sopo aku iki.. Dm Yen wonten kurang.. C Ngapunten kulo.. G Cukup ngerti wae Em Am Setyomu mung semono.. Outro : E Am
Halaman
Ikuti kami di
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
Editor: Tiffany Marantika Dewi
Sumber: TribunWow.com
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved