Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu LDR Layang Dongo Restu - Happy Asmara: Roso Sayang Iki Ra Biso Lali

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'LDR Layang Dongo Restu' yang dinyanyikan oleh Happy Asmara:

YouTube DD Star Record
Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu LDR Layang Dongo Restu - Happy Asmara 

TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'LDR Layang Dongo Restu' yang dinyanyikan oleh Happy Asmara:

Intro : Em  D  C D Em
        Em  D  C D Bm Em..

[Intro]
Am  G  F G Am
Am  G  F G Em Am

[Verse]
Am                      Em
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
Soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em
Senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
Dongakno aku karo restumu
G                    Am
Sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am
Tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am
Semoga dirimu juga begitu

[Chorus]
        Am            G
 Roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 Nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 Janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 Mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 Tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 Mugo biso nambahi ati
         Am             G
 Panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 Njogo roso lan katresnanku

[Musik]
Am Em G Am
Am Em G Am

Am                      Em
Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
         G                   Am
Soyo ngampet gede roso katresnanku
    Am                      Em
Senadyan adoh pangonmu ra bakal tak lalekke
         G           Em       Am
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Em                Am
Dongakno aku karo restumu
G                    Am
Sabar ngenteni tekan baliku
Em                    Am
Tak jogo roso kanggo awakmu
  G        Em        Am
Semoga dirimu juga begitu

[Chorus]
        Am            G
 Roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 Nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 Janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 Mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 Tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 Mugo biso nambahi ati
         Am             G
 Panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 Njogo roso lan katresnanku

        Am            G
 Roso sayang iki ra biso lali
           F            Am
 Nganti mbesok tekaning mati
         Am              G
 Janji tulus ra mung ono ing lathi
          F             Am
 Mantep roso lan jiwo rogo iki

          Am              G
 Tak titipke layang kangenku iki
        F          Am
 Mugo biso nambahi ati
         Am             G
 Panyuwunku siji kanggo awakmu
         F            Am
 Njogo roso lan katresnanku

[Outro]
G Em Am
Halaman
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved