Lirik Lagu

Lirik Lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' oleh Ndarboy Genk, Hubungan yang Ditentang Teman

Berikut ini lirik lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' oleh Ndarboy Genk yang menceritakan soal kisah cinta memiliki banyak pertentangan.

Lirik Lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' oleh Ndarboy Genk, Hubungan yang Ditentang Teman
Instagram @ndarboy_genk
Ndarboy Genk saat pentas 

TRIBUNWOW.COM - Lirik lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' miliki Ndarboy Genk menggunakan Bahasa Jawa.

Walaupun memiliki lirik berbahasa Jawa, lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' oleh Ndarboy Genk enak untuk didengarkan,

Berikut ini lirik lagu 'Aku Seng Nduwe Ati' oleh Ndarboy Genk.

Aku seng nduwe ati
Koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa
Koe rasah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senajan dunyo ra trimo
Urusono (LirikLaguIndonesia.Net) uripmu
Timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran

Senajan akeh konco konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Walau badai kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Senajan akeh seng do gudho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuwo

Njero atine manungso kuwi bedo bedo
Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe

Aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
Aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
Aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
Urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

(TribunWow.com/Tiffany Marantika)

Mulai dari
WOW TODAY
Halaman
Ikuti kami di
Penulis: Tiffany Marantika Dewi
Editor: Maria Novena Cahyaning Tyas
Sumber: TribunWow.com
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved