Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Chord Gitar Lagu Dangdut Sekuat Atiku - Woro Widowati: Aku Mung Dipandang Sebelah Moto

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu dangdut Sekuat Atiku yang dinyanyikan oleh Woro Widowati:

YouTube/WORO WIDOWATI OFFICIAL
Chord Gitar Lagu Dangdut Sekuat Atiku - Woro Widowati: Aku Mung Dipandang Sebelah Moto 
TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Sekuat Atiku yang dinyanyikan oleh Woro Widowati:

Intro: A B G#m C#m D..B..
E B C#m G#m Naliko.. kowe lungo.. A E F#m B Aku mung dipandang.. sebelah moto.. E B C#m G#m Ati.. iki.. bubrah sarane.. A E F#m B Mergo roso iki.. disepelekke.. A B Nganti.. saiki aku.. G#m C#m Ngenteni kowe.. D B Nanging kowe.. milih liyane.. Reff: A B Kabeh.. tak lakoni sekuat atiku.. G#m C#m Mergo roso iki.. wis kadung jeru.. A B G#m C#m Mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini.. A B E Awak dewe iso dadi siji.. Music: C#m..G#m..F#m..G#m A B.. E B C#m G#m Aku.. ra bakal lungo.. A E F#m B Senajan ati iki.. keloro-loro.. E B C#m F#m Aku.. ikhlas.. mbok larani.. A E F#m B E Mergo tresno iki.. wis.. tak.. patri.. A B Nganti.. saiki aku.. G#m C#m Ngenteni kowe.. D B Nanging kowe.. milih liyane.. Reff: A B Kabeh.. tak lakoni sekuat atiku.. G#m C#m Mergo roso iki.. wis kadung jeru.. A B G#m C#m Mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini.. A B E F# Awak dewe iso dadi siji.. Overtune: B C# Kabeh.. tak lakoni sekuat atiku.. A#m D#m Mergo roso iki.. wis kadung jeru.. B C# A#m D#m Mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini.. G#m C# Awak dewe.. ee hee.. B C# A#m D#m Mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini.. B C# F# Awak dewe.. iso dadi siji..

(TribunWow.com)

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved