Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Chord Gitar Lagu Dangdut Mung Sewates Konco - Nella Kharisma: Naliko Ati Iki Sedih

Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mung Sewates Konco yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

YouTube/Teta Record
Kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mung Sewates Konco yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. 

TRIBUNWOW.COM - Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu Mung Sewates Konco yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Intro : C G Am Em F C G..
C G Am Em F C G..

C            G
Naliko ati iki sedih
Am                         Em
Kowe sing ono sandingku
F                    C
Naliko ati iki susah
    G
Kowe sing nggawe guyuku..

C                 G
Naliko ati iki ketangis
Am                 Em
Kowe sing ngusap eluhku
F                   C
Mung kowe sing ndadek'ake
          G
Senenge atiku..

Int. C G Am Em F C G..

  Em
S'nadyan kowe lan aku
   Am
Dudu sopo sopo
   Em
S'nadyan kowe lan aku
   Am
Ora ono roso
         F             G
Ning pangertenmu ngluwihi
      C
Sing tak tresno..

Reff:

   Am
Bungahe ati iki
   Em
Biso sesanding riko
    F
Senadyan kowe neng atiku mung
G
Sewates konco
   Am
Ketulis neng atiku
     Em
Ra bakal tak lalekno
        F
Senadyan kowe mung konco
     G
Sewates konco..
     C
Sewates konco..

Musik : C G Am Em F C G..
Am Em F G C..

C                  G
Naliko ati iki ketangis
Am              Em
Kowe sing ngusap eluhku
F              C
Mung kowe sing ndadek'ake
        G
Senenge atiku..

Int. C G Am Em F C G..

   Em
S'nadyan kowe lan aku
   Am
Dudu sopo sopo
   Em
S'nadyan kowe lan aku
   Am
Ora ono roso
         F           G
Ning pangertenmu ngluwihi
C
Sing tak tresno..

Reff:

  Am
Bungahe ati iki
   Em
Biso sesanding riko
   F
Senadyan kowe neng atiku mung
G
Sewates konco
  Am
Ketulis neng atiku
   Em
 Ra bakal tak lalekno
    F
Senadyan kowe mung konco
    G
Sewates konco..
    C
Sewates konco..

Outro : C

Tonton videonya:

(TribunWow.com)

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved