Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Chord Gitar Lagu Dangdut Ojo Dadi Pecundang - Happy Asmara: Dadi Wong Ojo Goblok Mencinta

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Ojo Dadi Pecundang yang dinyanyikan oleh Happy Asmara:

YouTube/Happy Asmara Music
Chord Gitar Lagu Dangdut Ojo Dadi Pecundang - Happy Asmara: Dadi Wong Ojo Goblok Mencinta 

TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Ojo Dadi Pecundang yang dinyanyikan oleh Happy Asmara:

Intro 
Em C G B

Em                 C
Ojo tau dadi pecundang..
G
Mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
Iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
Dadi wong ojo goblok mencinta..
G
Putus cinta ora masalah..
B
Kowe ojo lemah..

Em
Mending balik kanan wae..
C
Rene kumpul bareng konco koncone..
G
Timbang kowe mikir dek e..
B
Malah soyo  mumet ndase..

Em
Di larani bola bali..
C
Nanging ngopo kowe iseh bertahan..
G
Pancen kowe goblok tenan..
B
Mending golek tresno sing liyane..

Chorus

Em                 C
Ojo tau dadi pecundang..
G
Mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
Iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
Dadi wong ojo goblok mencinta..
G
Putus cinta ora masalah..
B
Kowe ojo lemah..

Em
Yen perjuanganmu wes ra di gagas..
C
Tresnomu nggo dek e ora terbalas..
G
Mending tinggalno..
B
Ojo goblok mergo tresno..

Em
Percuma wae tok pertahanke
C
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
G
Konco mung iso ngandani..
B
Yen kowe panggah ngeyel..
Em
Yowes modaro..

Music 
Em C G B 

Chorus
Em                 C
Ojo tau dadi pecundang..
G
Mergo kelangan wong sing tok sayang..
B
Iseh akeh konco sing ning mburimu..

Em                       C
Dadi wong ojo goblok mencinta..
G
Putus cinta ora masalah..
B
Kowe ojo lemah..

Outro 
Em C G B

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved