Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Chord Gitar dan Lirik Lagu Dangdut Gede Roso oleh Abah Lala, Kunci Dasar Am Mudah Dimainkan Pemula

Nyanyikan lagu dangdut Gede Roso yang dibawakan oleh Eny Sagita (Abah Lala).

Instagram @abahlala_86
Penyanyi Abah Lala. Nyanyikan lagu dangdut Gede Roso yang dibawakan oleh Eny Sagita (Abah Lala). 

TRIBUNWOW.COM - Nyanyikan lagu dangdut Gede Roso yang dibawakan oleh Eny Sagita (Abah Lala).

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu dangdut 'Gede Roso' - Eny Sagita (Abah Lala):

  Am   Em
Gede roso F Tresno iki tulus C Kanggo sliramu Dm G Yo mung ono kowe E Ning atiku.. Am Em Nanging loro F Yen roso sayangku C Mbok sio sio Dm G Wani sumpah tresnaku mung C Kanggo kowe.. Intro: Am Em F C Dm G C.. C Em Kudu piye maneh Am Em Anggonku mbuktekke Dm Tresno iki tulus G Ra mung nggo dolanan.. C Em Wis tak perjuangke Am Em Nganti bingung kudu piye Dm Pengenku mung siji G C Nyenengke atimu.. Dm G Opo kurang percoyo Em Am Opo kurang bukti Dm Kabeh wis tak lakoni G Kudune kowe ngerteni.. Reff:
Am Em Gede roso F Tresno iki tulus C Kanggo sliramu Dm G Yo mung ono kowe E Ning atiku.. Am Em Nanging loro F Yen roso sayangku C Mbok sio sio Dm G Wani sumpah tresnaku mung C Kanggo kowe.. C Em Kudu piye maneh Am Em Anggonku mbuktekke Dm Tresno iki tulus G Ra mung nggo dolanan.. C Em Wis tak perjuangke Am Em Nganti bingung kudu piye Dm Pengenku mung siji G C Nyenengke atimu.. Dm G Opo kurang percoyo Em Am Opo kurang bukti Dm Kabeh wis tak lakoni G Kudune kowe ngerteni.. Reff:
Am Em Gede roso F Tresno iki tulus C Kanggo sliramu Dm G Yo mung ono kowe E Ning atiku.. Am Em Nanging loro F Yen roso sayangku C Mbok sio sio Dm G Wani sumpah tresnaku mung C Kanggo kowe.. Musik: Dm G C Am Dm G E F G E Reff:
Am Em Gede roso F Tresno iki tulus C Kanggo sliramu Dm G Yo mung ono kowe E Ning atiku.. Am Em Nanging loro F Yen roso sayangku C Mbok sio sio Dm G Wani sumpah tresnaku mung C Kanggo kowe.. Dm G Wani sumpah tresnaku mung C Kanggo kowe..

Tonton video klipnya:

(TribunWow.com)

Sumber: TribunWow.com
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved