Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Cerito Loro - Happy Asmara: Aku Ra Butuh Tresnomu

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Cerito Loro' oleh Happy Asmara:

YouTube Adhigana Music
Capture video klip Cerito Loro - Happy Asmara. 
TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu 'Cerito Loro' oleh Happy Asmara:

Intro : C G/B Am G F Em Dm G C..
C G/B Am A Tak tembangke lagu iki Dm Kanggo sliramu sing paling G Tak tresnani.. Em E Am Getun ati iki, aku ra nepati janji Dm Aku lungo tanpo kondo G ..F G Mergo kedanan wong lio.. C G/B Am A Kelingan mbiyen dewe ketemu Dm G Kowe janji ra bakal ngelarani atiku -F Em E Segampang iki caramu Am Mupus roso trenoku Dm Aku ra bakal lali G C Tekan kapan ra bakal tak ngapurani.. Dm G Kowe lungo ninggal aku, atiku loro E Am Ora nyongko kowe gampang keno godho Dm G Aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno F G Tak akoni pancen.. aku iki.. C Dudu sopo-sopo.. Reff : F Seng gede pangapuramu G Lungaku ninggal tatu C Wes gawe loro atimu.. F Aku ra butuh tresnomu G Kabeh kuwi mung palsu C Tak buang roso tresnoku G/B Am Korban janji manismu Dm Tak jaluk pengertianmu G Ojo dadi loromu C Tulung ngapuranen aku.. F Ati iki dudu dolanan G Dudu pelampiasan C Senajan uripku pas pasan G/B Am Aku wani kelangan Dm Ora perlu tok getuni G Certio loro iki C Ora bakal tak baleni.. Musik : F G Em Am F G C.. Dm G Kowe lungo ninggal aku, atiku loro E Am Ora nyongko kowe gampang keno godho Dm G Aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno F G Tak akoni aku pancen.. aku iki.. C Dudu sopo-sopo.. Reff : F Seng gede pangapuramu G Lungaku ninggal tatu C Wes gawe loro atimu.. F Aku ra butuh tresnomu G Kabeh kuwi mung palsu C Tak buang roso tresnoku G/B Am Korban janji manismu Dm Tak jaluk pengertianmu G Ojo dadi loromu C Tulung ngapuranen aku.. F Ati iki dudu dolanan G Dudu pelampiasan C Senajan uripku pas pasan G/B Am Aku wani kelangan Dm Ora perlu tok getuni G Certio loro iki C Ora bakal tak baleni.. Dm Ora perlu tok getuni G Certio loro iki F Fm G C.. Ora bakal tak baleni..

Lihat video klipnya berikut ini:

(TribunWow.com)

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved