Breaking News:

Chord Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Aku Ora Janji - Happy Asmara: Ra Abot Aku Ninggalke Kowe

Berikut ini kunci (chord) gitar dan lirik lagu Aku Ora Janji yang dinyanyikan Happy Asmara.

Youtube/Shelino Music
Kunci (chord) gitar dan lirik lagu Aku Ora Janji yang dinyanyikan Happy Asmara. 
TRIBUNWOW.COM - Berikut ini kunci (chord) gitar dan lirik lagu Aku Ora Janji yang dinyanyikan Happy Asmara.

----> Aku Ora Janji <---- C G Rasane koyo wong mati suri Am Em Yen kelingan kowe nglarani ati F C Mengapa dulu aku kau cintai Dm G Sekarang kau tinggal pergi.. C G Ibarat gurun ra dadi kali Am Em Wes ra bakalan aku mbaleni F C Pilih pergi timbang loro ati Dm G C Yen kon balen aku ra janji.. Reff : F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe F G C C7 Mergo aku wes oleh gantine F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe Dm Em Ojo rumongso.. F G C Kowe sing ganteng dewe.. C Lanangan ra ming siji G Kowe pergi golek ganti Am Timbang mikir ngengkleng Em Pikiran dadi sepaneng F Abang-abang lambe C Kowe ngomong sak penake Dm Terusno lakumu G Tak golek dalanku dewe.. C Klakuanmu soyo geje G Bikin kesel gue Am Golek inspirasi Em Ra sah kakean atraksi F Manungso mung nglampahi C Gusti Allah ngijabahi Dm G Kowe karo aku di takdirne C Pancen du jodone.. Musik : C G Am Em F C Dm G C G Rasane koyo wong mati suri Am Em Yen kelingan kowe nglarani ati F C Mengapa dulu aku kau cintai Dm G Sekarang kau tinggal pergi.. C G Ibarat gurun ra dadi kali Am Em Wes ra bakalan aku mbaleni F C Pilih pergi timbang loro ati Dm G C Yen kon balen aku ra janji.. Reff : F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe F G C C7 Mergo aku wes oleh gantine F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe Dm Em Ojo rumongso.. F G C Kowe sing ganteng dewe.. C Lanangan ra ming siji G Kowe pergi golek ganti Am Timbang mikir ngengkleng Em Pikiran dadi sepaneng F Abang-abang lambe C Kowe ngomong sak penake Dm Terusno lakumu G Tak golek dalanku dewe.. C Klakuanmu soyo geje G Bikin kesel gue Am Golek inspirasi Em Ra sah kakean atraksi F Manungso mung nglampahi C Gusti Allah ngijabahi Dm G Kowe karo aku di takdirne C Pancen du jodone.. Reff : F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe F G C C7 Mergo aku wes oleh gantine F G C Am Ra abot aku ninggalke kowe Dm Em Ojo rumongso.. F G C Kowe sing ganteng dewe.. C Lanangan ra ming siji G Kowe pergi golek ganti Am Timbang mikir ngengkleng Em Pikiran dadi sepaneng F Abang-abang lambe C Kowe ngomong sak penake Dm Terusno lakumu G Tak golek dalanku dewe.. C Klakuanmu soyo geje G Bikin kesel gue Am Golek inspirasi Em Ra sah kakean atraksi F Manungso mung nglampahi C Gusti Allah ngijabahi Dm G Kowe karo aku di takdirne C Pancen du jodone.. Outro : C

(TribunWow.com) 

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved