Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar Lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) - GuyonWaton: Kowe Teko Gowo Crito Loro

Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) yang dinyanyikan GuyonWaton.

Editor: Rekarinta Vintoko
Youtube/GUYONWATON OFFICIAL
kunci (chord) gitar dan lirik lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) - GuyonWaton. 
TRIBUNWOW.COM - Berikut kunci (chord) gitar dan lirik lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) yang dinyanyikan GuyonWaton.

----> Ninggal Cerito (Purwokerto) <-----

(Intro) C F Em Am Dm G C G C
Ning kutho iki aku nemoni.. F Em Wong sing paling tak tresnani F Em Sing tak sayang sayang.. F G F G Tekane mati.. C G C Nanging anane mung crito loro.. F Em Kowe pancen tego.. F Em Kowe ra rumongso.. F G Anane mung nggawe cidro.. F C Aku ngrumangsani G C -Dm-Em Tekaku ra dikarepke a--ti F C Aku sadar diri.. G C Tekoku mung nggriseni.. (Chorus) F G Em Am Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C Kowe lungo ninggalke loro loro.. F G Em Am Ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C Kowe ngaboti tresno sing liyo.. (Int.) F G Em Am Dm G C F G Em Am Dm G C C G C Ning kutho iki aku nemoni.. F Em Wong sing paling tak tresnani F Em Sing tak sayang sayang.. F G F G Tekane mati.. C G C Nanging anane mung crito loro.. F Em Kowe pancen tego.. F Em Kowe ra rumongso.. F G Anane mung nggawe cidro.. F C Aku ngrumangsani G C Tekaku ra dikarepke ati F C Aku sadar diri.. G C Tekoku mung nggriseni.. (Chorus) F G Em Am Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C Dm Em G Kowe lungo ninggalke loro loro.. F G Em Am Ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C Kowe ngaboti tresno sing liyo.. F G Em Am Kowe.. teko.. nggowo crito loro.. Dm G C Kowe lungo ninggalke loro loro.. F G Em Am Ning purwokerto aku nduweni cerito.. Dm G C Kowe ngaboti tresno sing liyo.. F G C G/B Am Ning purwokerto aku nduweni ceri..to.. Dm G F Kowe ngaboti tresno sing liyo.. G C Hu..uuu..uuu..

(TribunWow.com)

ANDA MUNGKIN MENYUKAI
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved