Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Nyikso Rogo - Abah Lala, Tresno Iki Mung Siji Ora Ono Liane

Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Nyikso Rogo yang dinyanyikan oleh Abah Lala:

YouTube/CCTV Abah Lala
Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Nyikso Rogo - Abah Lala: 
TRIBUNWOW.COM - Berikut ini TribunWow.com berikan kunci (chord) gitar dan lirik lagu Nyikso Rogo yang dinyanyikan oleh Abah Lala:

[Verse I:]

F Dm
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
Gm C
Yen kowe wis ra tresno lilakno
Dm A# A#m
Ca..rane ora koyo ngene...
F C F
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

F Dm
Saben waktu nggoleki salahku
Gm C
Saben dino isine kowe nesu
Dm A#
Anane mung mbok gawe gawe..
F C F
Opo margo wis karo wong liyo

[Intro:]
Dm Am A# C F
Dm Am A# C F

[Reff:]

Dm
Tresno iki mung siji..
Am
Ora ono liane..
A#
Tak pasrahke tresnaku
C
Mung kanggo kowe
Dm Am
Isine ati iki ora ono sing ngerti
A# C F
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

[Verse II:]

F Dm
Senajan ati loro tak trimo
Gm C
Nelongso roso-roso jero ning dodo
Dm A#
Mestine besuk bakal ngerteni..
F C F
Yen tresno iki tulus tekane pati

[Intro:]
Dm Am A# C F
Dm Am A# C F

[Verse I:]

F Dm
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
Gm C
Yen kowe wis ra tresno lilakno
Dm A# A#m
Ca..rane ora koyo ngene...
F C F
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

F Dm
Saben waktu nggoleki salahku
Gm C
Saben dino isine kowe nesu
Dm A#
Anane mung mbok gawe gawe..
F C F
Opo margo wis karo wong liyo

[Intro:]
Dm Am A# C F
Dm Am A# C F

[Reff:]

Dm
Tresno iki mung siji..
Am
Ora ono liane..
A#
Tak pasrahke tresnaku
C
Mung kanggo kowe
Dm Am
Isine ati iki ora ono sing ngerti
A# C F
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

[Verse II:]

F Dm
Senajan ati loro tak trimo
Gm C
Nelongso roso-roso jero ning dodo
Dm A# A#m
Mestine besuk bakal ngerteni..
F C F
Yen tresno iki tulus tekane pati

[Ending:]

Dm A# A#m
Mestine besuk bakal ngerteni..
F C F
Yen tresno iki tulus tekane pati


Baca juga: Kunci Gitar (Chord) dan Lirik Lagu Midnight Sky - Miley Cyrus, I Was Born To I Dont Belong

Baca juga: Kunci Chord Gitar dan Lirik Lagu Satu yang Tak Bisa Lepas - Reza Artamevia

Baca juga: Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Kini Hanya Tentangmu - Rizky Billar, Apa Mungkin Hatimu Untukku?

Halaman
Ikuti kami di
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
Penulis: Elfan Fajar Nugroho
Editor: Claudia Noventa
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved