Breaking News:

Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Tresno Saklawase - Pendhoza: Ra Bakalan Tak Lalekke

Berikut ini kunci (chord) gitar dan lirik lagu Tresno Saklawase yang dinyanyikan Pendhoza.

Instagram @pendhoza_official
Berikut ini kunci (chord) gitar dan lirik lagu Tresno Saklawase yang dinyanyikan Pendhoza. 

TRIBUNWOW.COM - Berikut ini kunci (chord) gitar dan lirik lagu Tresno Saklawase yang dinyanyikan Pendhoza.

----> Tresno Saklawase <-----

Intro : G..Bm..Em..C..D..
        G..D….

Reff:
  G               Bm
Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
Kenanganku karo kowe
      D
Yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
Da….dio awakmu dewe
   Em               C
Opo sing tok rasakke
      D                      G  D
Yo mung kowe tresno saklawase..

G
Tresno tulus ning ati ing njero dodo iki
Bm
Ra bakal tak lalekke janjimu sing tok ucapke
Em
Aku bakal iling marang awakmu
     C
Senajan tau nggawe cidro ning njero atiku
    D
Tresno ning uripku mung tansah kanggo awakmu

G
Nanging ngopo kowe malah ninggalke aku
Bm
Roso ning ati iki ra bakal iso tok apusi
Em
Rino klawan wengi aku tansah ngenteni
C
Tresnoku marang awakmu ra bakal iso mati
D
Ibarat banyu mili tresnaku tulus lan suci

Reff:
  G               Bm
Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
Kenanganku karo kowe
      D
Yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
Da….dio awakmu dewe
   Em               C
Opo sing tok rasakke
      D                      G  D
Yo mung kowe tresno saklawase..

G
Nanging kabeh kui mung neng njero impenku
Bm
Senajan janjimu mbiyen jebule yo mung palsu
Em
Saiki tresnamu wes lungo mlayu seko aku
C
Janji seko lambemu jebule yo mung lunyu
D
Ra bedo adoh seko polah lan tingkah lakumu

G
Kabeh kuwi dadi kenangan karo kowe
Bm
Dadio awakmu dewe opo sing tok rasakke
Em
Marang janjimu mbiyen sing wes tok ucapke
C
Saiki aku getun tibo tembe mburine
D
Mergo aku ra nggugu opo sing wes tok kandakke

Reff:
  G               Bm
Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
Kenanganku karo kowe
      D
Yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
Da….dio awakmu dewe
   Em               C
Opo sing tok rasakke
      D                      G  D
Yo mung kowe tresno saklawase..

G
Saiki kenangan ku wes bubar dadi awu
Bm
Kabeh kui wes musno ilang seko uripku
Em
Opo mergo bondo koe banjur lungo
C
Isoku yo mung ngene ra nduwe opo opo
D
Saiki aku trimo pasrah karo sing kuoso

G
Mugo koe iso dadi koyo sing tak karepke
Bm
Urip bareng dadi siji ro koe sak lawase
Em
Duh gusti tulungono awakku iki
 C
Aku tresno ro koe ngasi tekane mati
  D
Mugo awkku dewe iso urip bareng dadi siji

Reff:
  G               Bm
Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
Kenanganku karo kowe
      D
Yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
Da….dio awakmu dewe
   Em               C
Opo sing tok rasakke
      D                      G  D
Yo mung kowe tresno saklawase..

 Reff:
  G               Bm
Ra….bakalan tak lalekke
    Em              C
Kenanganku karo kowe
      D
Yo mung siji sing tak karepke
  G           Bm
Da….dio awakmu dewe
   Em               C
Opo sing tok rasakke
      D                      G  D
Yo mung kowe tresno saklawase..

Outro : G..

(TribunWow.com)

Ikuti kami di
ANDA MUNGKIN MENYUKAI
Editor: Rekarinta Vintoko
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved