Lirik Lagu

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Kalung Emas' - Didi Kempot, 'Loro Atiku, Atiku Keloro Loro'

Lirik dan Kunci (Chord) Gitar Lagu 'Kalung Emas' - Didi Kempot, menceritakan tentang sebuah cinta yang sudah luntur

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Kalung Emas' - Didi Kempot, 'Loro Atiku, Atiku Keloro Loro'
Youtube/Dasa Entertainment
Kalung Emas - Didi Kempot 

TRIBUNWOW.COM - Berikut ini lirik lagu dan chord gitar 'Kalung Emas' yang dinyanyikan Didi Kempot.

----> Kalung Emas <-----

C                Em
Kalung emas sing ono gulumu
  F         G        C
Saiki wis malih dadi biru
   Dm           G
Luntur koyo tresnamu
       Em     Am
Luntur koyo atimu
   F         Dm       Bb ..G
Saiki kowe lali karo aku..

C               Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
    F             G         C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
  Dm           G
Gedhe roso tresnaku
        Em        Am
Yo mung kanggo sliramu
      F        G        C
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
  G                 Am       Em
Loro atiku..atiku keloro loro F G C Rasane nganti tembus ning dhodo Int. Dm G C G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari F D G Kebangeten opo salahku iki C..Fm G Opo dosaku iki..
Musik : C Em F G C Dm G Em Am F Dm Bb G.. C Em Kalung emas kui mbiyen tak tuku F G C Tak pasrahke mung kanggo sliramu Dm G Gedhe roso tresnaku Em Am Yo mung kanggo sliramu F G C Ra nyono kowe lali karo aku Reff : G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro F G C Rasane nganti tembus ning dhodo Int. Dm G C G Am Em Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari F D G Kebangeten opo salahku iki Fm G C
Opo dosaku iki..

(TribunWow.com)
Ikuti kami di
Editor: Rekarinta Vintoko
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved